Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Verbreden van interne kennis

Wij zijn een onderzoek gestart naar de lijmverbindingen tussen metaal en composiet. De afgelopen maanden heeft Poly Products een aantal lijmsoorten geselecteerd. Op basis van een test-protocol zijn verschillende verbindingen gemaakt tussen composiet en metaal.

 

We hebben vervolg aan het onderzoek gegeven door een deel van de lijmverbindingen onder water te leggen. Met behulp van trekproeven, uitgevoerd door Solico, zijn de resultaten in kaart gebracht. Solico is een composiet engineering bedrijf uit Oosterhout. Uiteraard zijn de meetgegevens en ook de breukvlakken nauwkeurig geanalyseerd.

 

Kennisdelen

Onder leiding van onze technisch directeur Albert ten Busschen hebben we recent de intern opgedane kennis gedeeld in een werksessie. Dit bleken waardevolle aanvullingen uit productie, kritische evaluatie vanuit werkvoorbereiding en handige handvaten voor de sales engineers.

 

Poly Products stelt een rapport op voor externe communicatie. Bij interesse over deze kennis kunt u contact met ons opnemen.