Zand RecyclingSTC-KNRM Offshore SafetyDe Jongh Pipesystems BVMTOF milieutechniekAuma Benelux BV2 Inspect BVMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments

Take a walk on The Innovation Avenue

Wilt u volledig up-to-date zijn over de allernieuwste trends, ontwikkelingen en technologieën op het gebied van watertechnologie?
Bezoek dan ‘The Innovation Avenue’ tijdens de Aquatech Amsterdam (31 oktober-3 november in de RAI), Hal 7 (stand nummer 07.520) op het Netherlands Water Pavilion.
 
Een nieuw initiatief van de Water Alliance op Aquatech Amsterdam is dit jaar ‘The Innovation Avenue’. Een meterslang overzicht van de laatste innovaties op het gebied van de Nederlandse watertechnologie. Denk aan de allernieuwste technologieën op het gebied van schoon drinkwater, slibontwatering, algendetectiesystemen, oppervlakte waterbehandelingen, enzovoorts.
Meer dan 20  baanbrekende innovaties prijken op de Innovation Avenue, waarvan velen recentelijk prijzen in de wacht wisten te slepen.
 
De bedrijven op de Innovation Avenue.
De WaterCampus en haar partners Wetsus, Water Alliance en Centre of Expertise Water Technology (CEW) zijn één van de ‘etalages’ aan de Avenue. Een aantal zeer aansprekende innovaties die op de WaterCampus zijn ontstaan worden hier gepresenteerd. Zoals het ‘Urine demonstration project’ van Wetsus en andere baanbrekende innovaties van de Water Alliance leden Water Waves en Aqua Color Sensor. Ook de winnaar van de Water Alliance Innovation & Stimulation Award 2017, Wafilin Systems, met hun innovatie ‘Concentrating Milk’ en Saltech, winnaar van de Aquatech Innovation Award 2015, met hun DyVaR technolgie geven acte de présence aan The Innovation Avenue.
 
“The Innovator-Pitch”
Op het ‘Netherlands Water Pavilion’ organiseert de Water Alliance dagelijks van 14.00 – 15.00 de ‘Pitches Innovation Avenue’. Hier worden alle 20 innovaties van de bedrijven die aanwezig zijn op ‘The Innovation Avenue’ in een korte en dynamische vorm gepresenteerd. Een publieksjury selecteert de beste pitcher van die dag.
 
Meer innovatieve technologieën tijdens ‘No Water No Beer’
Op donderdag 2 november vindt op het Netherlands Water Pavilion (hal 7, stand nummer 07.520) om 16.30 uur ‘No water, No beer’ plaats. Een wel heel speciale bierproeverij waarbij een aantal bijzondere biersoorten zich presenteren. Het water dat voor deze bieren is gebruikt, komt van een niet alledaagse ‘bron’.

Laat u verrassen en proef mee!
Wanneer: Donderdag 2 november
Waar: Netherlands Water Pavilion, hal 7 stand nummer 07.520
Tijd: 16.30
 
KSB NederlandConcept FacilitiesErnst & YoungDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenOki Printing SolutionsEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV